Briller på jobbet

Briller på jobbetDansk ErhvervsOptik tilbyder virksomheder  firmaaftaler, der sikrer professionel rådgivning og erhvervsbriller til konkurrencedygtige priser. Med Danmarks største forhandlernet kan du være sikker på, at medarbejderne altid får den rigtige brilleløsning, hvad enten det drejer sig om skærmbriller, specialbriller eller sikkerhedsbriller.

Vores konsulenter tilbyder desuden en professionel opmåling og vurdering af arbejdspladsens indretning før køb af skærmbrille, da et sundt arbejdsmiljø er essentielt for at dine medarbejdere trives på jobbet. Alternativt tilbyder Dansk ErhvervsOptik kurser, der uddanner medarbejdere til at vurdere arbejdspladsens indretning og til at foretage målingen.

Skærmbriller
Hovedpine, stivhed i nakken, træthed og svie i øjnene. Mange gener ved computerarbejde kan undgås ved hjælp at skærmbriller, der er specielt udviklet til at give øjnene de bedste arbejdsforhold ved computeren. Vores forhandlere sikrer, at dine medarbejderne får den rette skærmbrille - og motivationen tilbage.

Specialbriller
Den teknologiske udvikling gør, at stadig flere oplever, at deres egen brille ikke fungerer optimalt på jobbet. Eksempelvis har el-montøren ofte brug for en brille med et ekstra læsefelt øverst i glasset, når han aflæser skærme, instrumenter og monterer installationer over hovedhøjde. En specialbrille kan derfor være en god løsning, da den er tilpasset det arbejde, den enkelte medarbejder udfører.

Sikkerhedsbriller
Arbejdsgiveren skal stille sikkerhedsbriller til rådighed uden omkostninger for medarbejderen, hvis arbejdet er forbundet med risiko for øjenskader. Sikkerhedsbriller beskytter øjnene mod bl.a. flyvende partikler, støv og stænk, kemiske påvirkninger fra syrer og gasser og stråling fra svejsning eller lasere.

Kontakt Dansk ErhvervsOptik og hør mere om fordelene ved en firmaaftale.

 

Med en firmaaftale er din virksomhed sikret:

  • Professionel rådgivning
  • Jobbriller til konkurrencedygtige priser
  • Danmarks største forhandlernet
  • Kvalitetsglas fra førende glasproducenter
  • Opmåling og vurdering af din arbejdsplads

Får medarbejderen gener ved at bruge sin private brille?

Ja, medarbejderen kan få hovedpine og nakke- og rygsmerter. Og det kan medføre tiltagende koncentrationsbesvær          og flere sygedage.

Dansk Erhvervsoptik | St.Kongensgade 110E 2.sal | 1264 København K. | Telefon: 88 44 06 00 | Telefax: 45 76 65 76