Specialbriller

Specialbriller

En brille tilpasset arbejdssituationen

Den teknologiske udvikling gør, at stadig flere oplever, at deres egen brille ikke fungerer optimalt på jobbet. Manglende kompensation for utilstrækkeligt syn kan føre til gener som hovedpine, spændinger i nakken, træthed eller rygsmerter.

Problemerne opstår typisk, fordi tandlægens, kontorarbejderens, tømrerens, el-montørens eller produktionsmedarbejderens private brille ikke fungerer optimalt på jobbet. Eksempelvis har el-montøren ofte brug for en brille med et ekstra læsefelt øverst i glasset, når han aflæser skærme, instrumenter og monterer installationer over hovedhøjde, mens  tandlægen, der udfører præcisionsarbejde på meget tæt afstand, har brug for en brille med speciel styrke.

En specialbrille kan derfor være en god løsning, da den, modsat privatbrillen, er tilpasset netop det arbejde, den enkelte medarbejder udfører. Derved er den med til at afhjælpe mange af de nævnte gener og forbedre effektiviteten og præcisionen.

Dansk ErhvervsOptik anbefaler, at man kontakter sin optiker, der vil kunne vejlede om, hvorvidt der er brug for en specialbrille.

 

 

Kontakt din optiker

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for en specialbrille.

Dansk Erhvervsoptik | St.Kongensgade 110E 2.sal | 1264 København K. | Telefon: 88 44 06 00 | Telefax: 45 76 65 76