Dansk Erhvervsoptik

Firmaaftale

Briller på jobbet

At vi ser godt og passer godt på vores syn, når vi er på arbejde, er en forudsætning for, at vi trives. I Dansk ErhvervsOptik tilbyder vi en gratis firmaaftale, hvor vi hjælper med at vælge de rigtige brilleløsninger til jeres medarbejdere. Uanset om de har brug for skærmbriller eller sikkerhedsbriller. Vi tilbyder også at rådgive om, hvordan I bedst indretter arbejdspladser med skærme, som også bidrager til en god trivsel. 

Gratis firmaaftale

Med en gratis firmaaftale med Dansk ErhvervsOptik får I professionel rådgivning og erhvervsbriller til lavere priser. Med Danmarks største forhandlernet kan I være sikre på, at medarbejderne altid får den rigtige brilleløsning, hvad enten det drejer sig om skærmbriller eller sikkerhedsbriller. 

Hvad skal virksomheden betale?

Enhver medarbejder, der oplever gener på grund af computerarbejde, har ret til en synsprøve. Er der behov for skærmbriller, skal I som virksomhed betale.

Regler og vejledninger til skærmarbejde

Læs Arbejdstilsynets vejledninger og regler og bliv klogere på, hvordan din arbejdsplads lever op til lovgivningen.

Et godt syn er en forudsætning for trivsel

Kombinationen af et godt syn og en korrekt indrettet arbejdsplads er en forudsætning for trivsel hos medarbejdere, der har skærmarbejde. Og trivslen har betydning for motivation og indsats.

Dansk ErhvervsOptik rådgiver ikke blot medarbejdere i forhold til skærmbriller. Vi hjælper også virksomheder med at vurdere, hvornår medarbejders egne briller er velegnet til jobbet og hvornår, der er brug for skærmbriller efter gældende lovgivning.

Har I behov for at udarbejde en politik på området eller gode råd til at indrette de enkelte arbejdspladser, er vi som specialister på erhvervsbriller klar til at hjælpe jer.

Og så tilbyder vi landets største forhandlernet og et stort udvalg af kvalitetsglas og briller til konkurrencedygtige priser. 

Med en firmaaftale er din virksomhed sikret

  • Professionel rådgivning
  • Erhvervsbriller til konkurrencedygtige priser
  • Danmarks største forhandlernet
  • Kvalitetsglas fra førende glasproducenter
  • Opmåling og vurdering af din arbejdsplads

Skærmbriller

Mange gener ved computerarbejde kan undgås ved hjælp at skærmbriller, der er specielt udviklet til at give øjnene de bedste arbejdsforhold ved computeren.

Sikkerhedsbriller

Sikkerhedsbriller beskytter øjnene mod bl.a. flyvende partikler, støv og stænk, kemiske påvirkninger fra syrer og gasser og stråling fra svejsning eller lasere.

Gode råd til skærmarbejde

Hvad skal du være opmærksom på, når du ønsker at forbedre dit arbejdsmiljø foran skærmen.