Dansk Erhvervsoptik

Dansk ErhvervsOptik

Skærm- og sikkerhedsbriller til jobbet

Med en gratis firmaaftale med Dansk ErhvervsOptik kan du tilbyde dine medarbejdere skærm- og sikkerhedsbriller i overensstemmelse med lovgivningen. I får med aftalen adgang til et stort udvalg af glas og stel i en høj kvalitet til lave priser.

Arbejdsgiver

Medarbejder

Gratis firmaaftale om erhvervsbriller

Med en gratis firmaaftale med Dansk ErhvervsOptik kan du som virksomhed tilbyde dine medarbejdere professionel rådgivning og erhvervsbriller til lave priser. Vi har Danmarks største forhandlernet med adgang til over 400 optikere, og med det kan du være sikker på, at dine medarbejdere altid får den rigtige brilleløsning, hvad enten det drejer sig om skærmbriller eller sikkerhedsbriller.

Får du hovedpine og spændinger af skærmarbejde i løbet af arbejdsdagen, anbefaler vi, at du får lavet en synsprøve. Med skærmbriller kan du undgå en del gener ved computerarbejde.  

Sikkerhedsbriller beskytter dine øjne mod bl.a. flyvende partikler, støv og stænk, kemiske påvirkninger fra syrer og gasser og stråling fra svejsning eller lasere.

Du kan gøre flere ting for at forbedre dit arbejdsmiljø ved skærmen. Følger du nogle enkle råd, kan du hurtigt komme til at opleve en forandring.

Tilretning af arbejdsplads
Små forandringer kan gøre en stor forskel. Se, hvordan du optimerer din arbejdsplads foran computeren.

Mød en skærmbrillebruger
Oplever du hovedpine, træthed og at du ikke når dit arbejde foran computeren?
Se med her.

Gratis firmaaftale
Rådgivning og konkurrencedygtige priser er blot nogle af de fordele, I får med en firmaaftale. Se mere her.

Referencer

Vi har omkring 2.000 virksomhedsaftaler. Se et udvalg af virksomhederne her:

Det siger vores kunder

"Med kort frist og høj grad af professionel rådgivning og hurtig levering bliver medarbejdere ved AMU Nordjylland hurtigt hjulpet videre, når det gælder behov for skærmbriller. Vi sætter stor pris på samarbejdet!"
"Samarbejdet med Dansk Erhvervsoptik betyder, at vi kan tilbyde vores medarbejdere en konsultation med en professionel rådgiver, der kan vejlede og vurdere, hvilke redskaber en medarbejder har behov for."
"Aarhus Havn samarbejder med Dansk Erhvervsoptik om både skærmbriller og arbejdsbriller. Vi er altid blevet mødt med en hurtig og hjælpsom service, når vi har henvendt os. Det giver tryghed at vide, at vi kan få sparring og rådgivning fra Dansk Erhvervsoptik ift. mulighederne for at tilbyde vores medarbejdere de rigtige skærm- og arbejdsbriller."